HUNDKURSER/ TÄNING

mini-imga0073.jpg

 Just nu erbjuds inga kurser endast privatträning

Helgkurs klickerträning 

Pris 400 kr, egen klicker medtages

Max 6 deltagare Det krävs minst 4 deltagare för att kursen ska köras

 För er som aldrig testat klicker och vill få en inblick i vad klickerträning är och hur det går till eller för dig som provat litegrann. Vi lär oss hur vad klickerträning innebär, hur man lägger upp träningen och hur man tränar in olika beteenden Vi jobbar med timing, belöning, target mm

 

VALP/GRUNDKURS 

För valpar och/eller äldre hundar som vill lära vardagslydnad från grunden. Kontakt, följsamhet,passivitet,inkallning, hantering

Kursen är på 7ggr á 1  o 1/2 tim, praktik och teori pris 950kr

Utomhus i Stala, teori i lada

 

FORTSÄTTNING 1  

Kursen är på 7 ggr á 1 1/2 tim,  praktik och teori pris 950 kr

För hundar som gått valp/grund eller har motsvarande kunskaper Vi jobbar vidare på det vi lärt oss i grundkursen samt lär oss nya övningar. Bra som "uppfriskningskurs" också om ni inte tränat på länge och vill träna ihop med andra.

 AGILITY 1  7 ggr   pris 1050kr  

För valpar från ca 6 mån upp till vuxna (vi anpassar träningen efter individ)

En förberedande kurs där vi jobbar med grunden i handling, vi lär hundarna att våga, förbereder hundarna för olika hinder men provar endast hopp, slalom samt tunnel av de riktiga hindren, dock förbereder vi hundarna så de lättare ska våga prova de andra hindren, vi börjar med kontaktfältsbeteende, hindervärde, sitt kvar, circelarbete,framförbyte samt har teori om agility och om uppvärmning samt nedvarvning.

FOKUS, TRYGGHET OCH KONTROLL  

KURSEN ÄR PÅ 8 GGR CA 1 1/2 TIM PER GÅNG PRIS  1200 KR 

 här tränar vi på individuell nivå för att skapa fokus trygghet och kontroll -passar hundar som lätt stressar upp sig bland andra hundar, som inte kan fokusera på träningen, bara stänger av eller skäller på de andra hundarna. Bra kurs även för er som bara vill öka ert samarbete med hunden.  Hunden bör dock kunna fokusera på något annat än de andra hundarna  , så den inte är totalt blockerad, men avgör det gärna i samråd med mig. 

 

 NÄR DU BESTÄMT DIG FÖR ATT SKAFFA VALP  KURS 1 gång á ca 2 tim.   150 KR  

Inför valpköpet- här får du/ni lära er om valpens utveckling, om valpens behov, om hur ni skapar kontakt och förtroende mellan er och hunden, om hur ni så smått kan börja träna på ett lekfullt och mjukt sätt. För en god start i den så viktiga präglingsperioden för valpen. ENDAST TEORI.

 

 

PRIVATTRÄNING  350 kr/timme    Fler än tre gånger 300kr/tim

Här kan träningen läggas upp efter dina och hundens behov och önskemål. Allt fokus hamnar på er.

 

 

 Vid intresse för privatträning ring mig på 0737-205056 Hälsningar Jessica

       
       

(Lämna tom)
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)