Om Hundpärlan

Jag som driver HUNDPÄRLAN heter Jessica Carlström. Jag har för närvarande ingen hund då jag inte anser mig ha tid med någon just nu. Jag vill kunna ge min hund ett intressant och roligt liv tillsammans med familjen, där den får vara med mycket,träna, gosa och gå långa promenader.  Jag har dock haft Mellanpudel, Irlkändsk setter och en blandis Schäfer/Berner Sennen.

Mitt hundintresse har funnits med sedan jag var liten och jag har så länge jag minns varit intresserad av hundträning. År 2008 gjorde jag slag i saken och utbildade mig till instruktör på Hundens hus i gbg.

Nu är jag även utbildad och diplomerad Agilityinstruktör. (Utbildad hos Kungliga hundar, av Emelie Merenius 2012)

Jag tycker det är roligt och givande att träna hund men likaså att undervisa hundarnas ägare och se hur de olika ekipagen gör framsteg tillsammans.

Jag jobbar endast med sk. Mjuka metoder, mestadels positiv förstärkning som innebär att vi belönar de beteenden vi vill ha och ignorerar de vi inte vill ha. Hundar  förtjänar respekt och att få en förare "ledare" som med sitt kunnande ,sitt ansvarstagande, sin trygghet och säkerhet visar hunden vägen. Vad vi vill, hur man uppför sig, att få kontakt med andra hundar och nya miljöer, att få fysisk och psykisk stimulans så som promenader träning gos mm

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)